Mutari Firme in Bucuresti, se va desfasura in cel mai scurt timp posibil si in conditii de siguranta maxima. Va oferim si servicii de infoliere la cerere, puteti cere un pret completand formularul de contact sau la unul din numerele de telefon. 0721 188 607 sau 0760 614 691..

Relocari Firme

Este posibil cu ajutorul autoutilitarelor de 3.5 tone, cu volum de 11-36 metri cubi, si bineinteles, cu ajutorul personalului experimentat in domeniu.Transport si manipulare cu grija a obiectelor in siguranta maxima plus demontare/montare. Datorita experientei acumulate, am inteles perfect necesitatile clientilor nostri, ne-am impus un standard ridicat si am continuat imbunatatirea serviciilor de mutari serdii. prin angajarea personalului cu experienta, prin folosirea autoutilitarelor dintre cele mai fiabile si prin protectia detaliata a obiectelor de mobilier in timpul unei transport.

Mutari – Relocari

Relocarea se fac cu ajutorul personalului nostru specializat, si a autoutilitarelor din parcul nostru auto, mutarile se vor finaliza in aceeasi zi, putand fi mutate intre 4-6 ore. Firma noastra garanteaza pentru bunurile dumneavoastra transportate si beneficiati de infoliere cu folie bule,folie aerata,cutii,etc.

Mutari Mobilier pentru Firmele din Bucuresti

Transport Mutari!. vine in ajutorul oricarui tip de mutari, sau o companie specializata in relocari, cu zeci de mii de mutari la activ. Firma noastra va ajuta sa luati cele mai bune decizii in legatura cu tipul mutari pe care o planuiti. Pentru a nu va mai simti vreodata preocupati de problemele legate de transport si pentru a avea grija de mobila dumneavoastra, trebuie doar sa apelati la firma noastra, sau sa completati formularul nostru de la ramura contact. Afla pret!.

Mutari Internationale

Cu ajutorul partenerilor nostri experimentati, nici o tara nu este inaccesibila! Pentru a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor nostri. Dispuneti de acelasi profesionalism din partea noastra pe tot parcursul mutarii, atat la impachetare, incarcare, transport cat si la descarcare si despachetare obiectelor. mutari catre o noua tara este o experienta interesanta si totodata placuta. Cu toti devenim mobili pe plan international, probabil pentru a schimba locul de munca sau o calitate mai buna a vieti. Ne face placere sa contribuim la experientele placute din viata clientilor nostri si dispunem de toate resursele necesare pentru a organiza un transport international la preturi competitive.

Mutarile sunt asigurate pe baza cmr cu suma de 10.000 euro, tot ce a ramas de facut este sa ne contactati la numarul de telefon 0721 188 607 pentru a obtine pretul mutari.